Gaia-flasker

Gaia-serien har 33 flasker. KOBBER-Gaia-flaskene, G1-G8, har kobberfarge i kombinasjoner med andre farger. Disse hjelper oss med det å trives fysisk på Jorden, og jording. G9-G15 kalles GYLDEN-Gaia-flasker og har den ene av to fraksjoner i gullfarge. De bærer bud om ankomsten av en gylden tidsalder. G16-G22 er PLATINA-Gaia-flasker med den ene delen i platina-farge, og den symboliserer bl.a. enhet, renhet og perfeksjon. De neste flaskene G23 - G27, heter KORALL-Gaia-flasker. De vil vise oss ALT vi kan være, og da må vi også ta vare på kroppen vår.

Til slutt i rekken av Gaia-flaskene er SØLV-Gaia-flaskene G28 - G33. Disse flaskene, med ett lag sølv, starter prosessen med å foevandle kroppen til sitt nye lys, sine nye DNA, sine nye muligheter.

Tiden er inne!

 

Gaia-oppvekkere

Når vi følger sporet av Gaia-flaskene, ser vi at en perfekt historie om livet på jorda blir lagt fram for oss. Kobber, det var med dem det hele begynte - det er fortellingen om vår planets historie og gir oss grunnlaget for hva som kommer videre. Gull bringer oss visjonen om den nye jorden og viser oss jordens transformasjon fra tetthet til lys. Platina åpner portene til vår kosmiske bevissthet, og tillater oss å huske helheten vår igjen. Korall absorberer alt lyset av vår storhet og bringer det helt tilbake inn i kroppen, slik at vi kan leve på den nye jorden på en ny måte. Disse første Gaiaene er våre vekkere. Nå, med sølv, vil vi oppriktig begynne prosessen med å forvandle kroppen til sitt nye lys, sine nye DNA, sine nye muligheter. Vi blir drevet fram til en ny periode. Sølv-Gaiaene forteller oss: Det er på tide!

Sølv skjærer raskt og rensende gjennom motstand og løgn. Sølv er en forsterker, og vil reflektere og speile vår sannhet til oss på et øyeblikk, hvis vi lar det gjøre det. Det vil også lyse opp skygge- aspektene av vårt vesen, hvis det er det vi trenger for å gå videre. Sølv framhever for oss disse ego-aspektene som fortsatt ønsker å holde oss i dualitet, i rett kontra galt eller godt mot dårlig. Sølv-Gaiaene minner oss om at kjærlighet ikke alltid er en søt, varm følelse, men at det faktisk er den mest kraftfulle strøm av energi i universet, og den kommer i mange former. Det virker som om disse flaskene, enda mer enn de som kom tidligere, tjener til å vise oss vår unike intelligens. Deres skarpe sølv-lys skinner så klart på oss at det er nesten umulig å ikke se vår sannhet når vi er i kontakt med dem.

Sølv er både krystallinsk og fra jorden, og helt på linje med månen og stjernene. Det er også både en sender og en mottaker, og åpner for kommunikasjon på en skala som vi ennå ikke har oppfattet. Sølv gjenoppvekker våre stjerne-forbindelser og minner oss om at vi har masse støtte fra våre stjerne-familier å påkalle når vi gjør vår oppstignings-reise.

Ønsker du å kjøpe flasker, ta kontakt på epost eller telefon.

Les mer om hver enkelt flaske når du trykker på den.

Vis:
Sorter etter:

Colour Mirrors

Colour Mirrors Terapeuter
Logg inn og opprett en konto for å få din terapeut-rabatt.
Klikk her...

Colour Mirrors Internasjonale