Chakra-flasker

De runde Colour Mirrors-flaskene (60 ml.), er et energisystem.

I dette systemet antyder bunn-fraksjonen på hver flaske (vann) mønstrene som ligger i det underbevisste – den skjulte programmeringen i cellene våre, som vi kan ha arvet fra familiens genbank, eller tatt inn som overbevisninger/frykt helt siden vi ble født. Topp-fraksjonen (olje) er det vi er bevisste på.

Vi vet fra forskning at vann (inne)-har hukommelse og informasjon. Hellig, innviet olje har som kjent blitt brukt i åndelige og religiøse seremonier i århundrer.

Colour Mirrors flasker inneholder essensielle oljer og vegetabilsk farge-tilsetningsstoff, som i mat. Fargede oljer er milde, lukter deilig, føles beroligende, og er ikke truende for kroppen. Dette gjør forandring lettere å overkomme. Vi foreslår vanligvis for klienter at de bruker en flaske gjennom en 3-ukers periode, men dette er bare en veiledning.

Når farger blir brukt i terapi, kan de lede til roten av eventuelle problemer vi har, og slippe oss fri fra gamle mønsters trelldom. Farger hjelper til å analysere og identifisere hva det er for slags mønster vi sitter fast i. Fargene bringer det til vårt bevisste sinn for transformasjon, og reprogrammering.

En CM-terapeut kan tolke dine flaskevalg. For å komme videre med dine tema og bli fri de gamle uhensiktsmessige mønstrene, er det viktig å bruke flaskene i praksis. Du kan dra nytte av å holde flasken, meditere med den, eller plassere den på deler av kroppen din der du føler det er nødvendig. Du kan også bruke den som en body-olje eller i et bad.

Les mer om hver enkelt flaske når du trykker på den.

Vis:
Sorter etter:

Colour Mirrors

Colour Mirrors Terapeuter
Logg inn og opprett en konto for å få din terapeut-rabatt.
Klikk her...

Colour Mirrors Internasjonale