CM-farge-flasker
CM-farge-flasker

De runde Colour Mirrors-flaskene (60 ml.), er et energisystem.

I dette systemet antyder bunn-fraksjonen på hver flaske (vann) mønstrene som ligger i det underbevisste – den skjulte programmeringen i cellene våre, som vi kan ha arvet fra familiens genbank, eller tatt inn som overbevisninger/frykt helt siden vi ble født. Topp-fraksjonen (olje) er det vi er bevisste på.

Vi vet fra forskning at vann (inne)-har hukommelse og informasjon. Hellig, innviet olje har som kjent blitt brukt i åndelige og religiøse seremonier i århundrer.

Colour Mirrors flasker inneholder essensielle oljer og vegetabilsk farge-tilsetningsstoff, som i mat. Fargede oljer er milde, lukter deilig, føles beroligende, og er ikke truende for kroppen. Dette gjør forandring lettere å overkomme. Vi foreslår vanligvis for klienter at de bruker en flaske gjennom en 3-ukers periode, men dette er bare en veiledning.

Når farger blir brukt i terapi, kan de lede til roten av eventuelle problemer vi har, og slippe oss fri fra gamle mønsters trelldom. Farger hjelper til å analysere og identifisere hva det er for slags mønster vi sitter fast i. Fargene bringer det til vårt bevisste sinn for transformasjon, og reprogrammering.

En CM-terapeut kan tolke dine flaskevalg. For å komme videre med dine tema og bli fri de gamle uhensiktsmessige mønstrene, er det viktig å bruke flaskene i praksis. Du kan dra nytte av å holde flasken, meditere med den, eller plassere den på deler av kroppen din der du føler det er nødvendig. Du kan også bruke den som en body-olje eller i et bad.

De 36 første farge-flaskene har mange forskjellige farge-kombinasjoner. Det starter med Solen og Månen, så kommer de 7 andre planetene, og alle disse har en link til astrologi. Videre finnes det 27 flasker med andre tema, som f. eks. handler om tilgivelse, nye begynnelser, kommunikasjon, kreativitet, kjærlighet o.s.v.

Les mer om hver enkelt flaske når du trykker på den.

 

Vis:
Sorter etter:

Colour Mirrors

Colour Mirrors Terapeuter
Logg inn og opprett en konto for å få din terapeut-rabatt.
Klikk her...

Colour Mirrors Internasjonale