Om oss

Colour Mirrors Norge Shop er en avdeling av Naturterapeut Marit Tessem sin virksomhet.
Les mer om denne virksomheten på www.fargetuva.no.

Jeg, Marit, har en allsidig bakgrunn og har arbeidet med farger på mange vis, innen tekstildesign og salg av garn og tekstiler, også i maling og interiørbransjen, og sist, men ikke minst som terapeut siden 1994. Er medlem i DNKF og NNH.


Allerede 1998 begynte jeg å bruke et system med fargede balanseoljer i min praksis. I 2009 ble jeg kjent med et annet system for fargeterapi, Colour Mirrors, og tok så terapeut- og lærer-utdannelse i dette unike og vakre farge-energi-systemet. Dette i sin tur gav meg muligheten til å bli norsk distributør for Colour Mirrors-produktene som lages i Sør-Afrika av Melissie Jolly.

Og nå er en ny periode for CM Norge i gang, i og med denne webshopen.

Mitt mål er at så mange som mulig i Norge kan bli kjent med Colour Mirrors og hva dette utrolige systemet kan gjøre for oss og vår personlige utvikling.

Jeg tar imot til personlige konsultasjoner og bruker kinesiologi og fargeterapi m.m. som verktøy for kroppsavbalansering.

Se også om Kurs og Tolkninger.

Velkommen som CM-kunde!


"Du er de fargene du velger" og "Farger speiler deg".


Fargeterapi

Fargeterapi er ikke noe nytt i dette århundre. Denne utrolige formen for healing ble brukt i gamle Egypt, Hellas, Kina og India.


Hva er farge?

Fargene vi ser kommer fra sollyset. Sollyset inneholder hele fargespekteret og blir sett som hvitt lys. Når lysbølger treffer forskjellige objekter, skapes fornemmelsen av farger. Dette betyr, at alt vi ser er reflektert lys.


Colour Mirrors

Colour Mirrors Terapeuter
Logg inn og opprett en konto for å få din terapeut-rabatt.
Klikk her...

Colour Mirrors Internasjonale