Historien om hvordan Colour Mirrors ble utviklet

Systemet ble skapt 22. november 2001 i Sør-Afrika gjennom Melissie Jolly, og ble opprinnelig kalt Colourworks. Akkurat 7 år senere ble navnet endret til Colour Mirrors.

Melissie hadde arbeidet med Aura-Soma i mange år og var deres distributør i SørAfrika. Da hennes forhold til Aura-Soma opphørte, kunne hun ikke lenger få flasker å arbeide med, så en venn foreslo at hun kunne lage sine egne.

I løpet av 36 timer ble de 33 første flaskene skapt, sammen med 15 chakraflasker og 7 engler. Chakrasettet med C1 (rød, rotchakra) til C7 (fiolett, kronechakra) var beregnet for fysisk støtte og opplysning.

Magenta-flasken C8 var skapt for sjelsstjerne-chakraet, som er rett over kronechakraet. Et annet sett med chakraflasker (C9-C15), ble laget med fargene omtalt i boken av Diana Cooper; "A Little Light on Ascension".

Melissie presenterte disse flaskene på et kurs og Erkeengelen Metatron fortsatte å dukke opp, så hun laget hans flaske. Metatron føltes som en bro til noe nytt, og like etterpå dukket elementene opp, et sett med Vann, Jord, Luft og Ild.

På et kurs for Feng Shui-studenter, ble Melissie spurt om å lage Metall-elementet, og på et annet kurs for Meridian-healere, ble hun spurt om å lage Tre-elementet. Dette resulterte i at element-settet ble 6 flasker totalt.

Melissie laget også en Kobber Gaia-flaske (G1), og fant da ut at folk fortsatte å spørre om kobber-flasker. Og snart var et sett av Kobber Gaia-flasker født (G1-G7).

På et et kurs i Cornwall i England, bli Melissie spurt om å lage Drage-essenser, og 8 ble lagt til i systemet.

Tilføyet senere er også: Korall engel, 34. Hvalen, 35. Den indre veilederen og 36. Porten.

Så fulgte G8-flasken, Opplysning. På den tiden var Melissies intensjon at dette skulle være den siste flasken, liksom en svart og fullstendig stopp, på slutten av systemet. Men systemet har alltid sett ut til å ha sin egen livskraft.

I 2009 ble et sett av Gylden Gaia-flasker skapt, og de syntes å danne en ny del av systemet. Korani, som var på besøk hos Melissie på den tiden, begynte å skrive om flaskene. Resultatet ble en bok "The Language of Light", og nye kurs har blitt utviklet for å framskynde vår oppstignings-ferd. Det året ble en Diamant-enhjørning tilføyd.

I løpet av 2010, nøyaktig et år etter de Gyldne Gaia-flaskene kom, var Moira på besøk hos Melissie når et sett med 7 Platina Gaia-flasker dukket opp for å komplementere de Gyldne Gaia-ene. Du kan lese hele historien om hvordan de ble skapt, hvis du går inn på www.colourmirrors.com på en side om «Gull og Platina Stråler». På siden vises også alle mulighetene for å studere dette på egen hånd, med hjelp av boken til Korani, eller i grupper på kurs.

I mars 2010, når Melissie underviste i Danmark, ble den Turkise Dragen laget. Den neste flasken som ble lagt til systemet, Platina Engel, kom i løpet av den internasjonale Colour Conference, i Slovenia i oktober 2010.

Til den internasjonale konferansen i Sør-Afrika i oktober 2011, ble det skapt 5 nye Korall Gaia-flasker. Noen nye essenser ble lagt til i serien våren 2012. Seinere samme året ble de nye Sølv-Gaia-flaskene G28 - G33 presentert. Som følge til dem kom så essensene Rose-rosa og Indigo. 

Men Melissie lager også kombinasjoner av oljer, og essenser på bestilling. Du kan også få laget din kombinasjon, men da til en høyere pris enn vanlig. Derfor vil du av og til se at det dukker opp nye flasker på f. eks. Facebook. Disse høre selvfølgelig ikke med i det offisielle undervisningsmaterialet og vil ikke bli kjøpt inn til Colour Mirrors Norge sitt lager.


Colour Mirrors

Colour Mirrors Terapeuter
Logg inn og opprett en konto for å få din terapeut-rabatt.
Klikk her...

Colour Mirrors Internasjonale